Instituti i Kërkimeve Urbane

IKU është një organizatë jo-qeveritare me qëndër në Tiranë. IKU ka një eksperiencë prej më shumë se 15 vitesh në fusha të ndryshme si trajnime..

Vizitoni faqen web

DETUREL

Qëllimi i përgjithshëm i këtij projekti është të ndihmojë në zhvillimin e turizmit të qëndruesheem me kalimin e kohës, mbrojtja e mjedisit, vlerave sociale dhe kulturore në nën-rajonin e propozuar…

Rreth projektit

Donatorët

Ky projekt eshte financuar nga Swiss Agency for development and CooperationAustrian Development Agency

Rreth donatorëve

 

 

 

 

 

 

 

Shkarkoni guidën tematike

Rreth Mirditës

Mirdita, për shumëkush, ­është ende një mister. Kjo pjesë e Shqipërisë mbart një pasuri traditash arkeologjike, etnografike, gjuhësore dhe folklorike shumë të vyer, por ende pak të njohur nga publiku i gjerë.

Flora

Mirdita ka një pasuri të rrallë në bimësi, e panjohur në trevat e tjera shqiptare, por edhe në Ballkan.

Fauna

Pyjet e dendura dhe relievi malor, përbejnë një strehë ideale për faunën e Mirditës. Janë të pranishëm një seri shpendësh si qyqja, korbi, bilbili, mëllenja, deri tek kafshët e mëdha si derri i egër, kaprolli, ujku, dhelpra, madje edhe ariu i murrmë.

Harta Turistike

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...