Bujtina “Biba”

Screen Shot 2015-12-01 at 01.56.44

Bujtina është e pozicionuar në Bulshizë, në zonën e Rubikut. Bujtina ka dy kate, tre dhoma gjumi dhe një dhomë ndenje. Projekti DETUREL i ka siguruar bujtinës të gjitha mobiliet e nevojshme që janë të përshtatshme për zhvillimin e turizmit, të vendosura në harmoni me standardet e Shëndetit dhe Sigurisë të krijuara nga projekti.

Shtëpia ofron një pamje manhitëse të qytetit të Rubikut dhe lumit Fan që kalon në të. Në kopësht gjendet një vreshtë, nga i cili i zoti i shtëpisë prodhon verë të këndshme si dhe rakinë tradicionale shqiptare.

Pas kësaj bujtine, mysafirët mund të gjejnë dy nga destinacionet më tërheqëse në Rubik, të cilat janë dhe rrënojat antike të “Kalasë së Judenjëve”, piktogramet prehistorike dhe shtegu malor për në Qafik. Mikpritësi, Pal Biba, jeton në shtëpi me gruan e tij, e cila është një guzhiniere tradicionale e mrekullueshme, vajzën dhe djalin e tyre 18 vjeçar, i cili do do të jetë udhërrëfyesi juaj turistik në këtë zonë.

Pali do mund t’ju ofroj guidë në destinacionet tuaja turistike në gjuhën angleze, italiane dhe atë shqip.

Pjesën tjetër të historisë….ju takon juve t]a eksploroni.

 

Screen Shot 2015-12-01 at 01.59.39

 

KONTAKT:
Z. Pal Biba
Pronar i Bujtinës “Biba”
Cel: +355 68 48 05 166
E-Mail: palbiba6@gmail.com

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...