Bujtina “Preçi”

Screen Shot 2015-12-01 at 02.12.12

Kjo bujtinë është e pozicionuar në “Katund të Vjetër” në zonën e Rubikut. Shtëpia ka një kat, dy dhoma gjumi të gatshme si dhe një dhomë ndenje.
Projekti DETUREL i ka siguruar bujtinës të gjitha mobiliet e nevojshme që janë të përshtatshme për zhvillimin e turizmit, të vendosura në harmoni me standardet e Shëndetit dhe Sigurisë të krijuara nga projekti.

Shtëpia ndodhet shumë pranë një përroi i cili është mjaft tërheqës për turistët. I zoti i shtëpisë prodhon fruta, misër dhe perime të tjera të cilat mund dhe t’i vilni vetë nga kopshti, ose duke i shijuar të gatuara sipas recetave tradicionale shqiptare.

Mikëpritësi, Gjovalin Preçi, jeton në shtëpi me djalin e tij 19 vjeçar, i cili do mund të ofroj guidë turistike në gjuhën angleze dhe atë shqip, dhe gruan e tij Adelina, personi më miqësor që mund të takoni ndonjëherë.
Familja Preçi do të jetë disponibël për çfardolloj kërkese që ju mund të keni, në mënyrë që ta bëjë eksperiencën tuaj sa më të këndshme.

KONTAKT:
Z. Gjovalin Preçi
Pronar i Bujtinës “Preçi”

Screen Shot 2015-12-01 at 02.12.22

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...